GEREDE EĞİTİM PINARI PROJESİ

Gerede eğitimci ve öğrencileri arasından Geredelilerin her zaman yaptığı gibi ihtiyaç sahibi insanların yüzünü güldürecek, onlara hayat olacak bir yardım seferberliği başlamıştır.

Afrika'da suya ulaşamayan müslüman kardeşlerimizin tertemiz suya kavuşmaları için öğrenci, öğretmen, veli ve tüm hayırsever Gerede halkımızı Kızılay'ın açacağı Gerede adının yaşatılacağı su kuyusuna yardıma davet ediyoruz.

Bu anlamda yardımların düzenli ve şeffat bir şekilde ulaştırılması için Gerede Kaymakamlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kızılay arasında bir protokol yapılmıştır.

Yardımlarınızı direk görseldeki bu proje için ayrılan Kızılay hesabına gönderebileceğiniz gibi tüm okullarımız yoluyla da bağışta bulanabilirsiniz.

Bağışlar için şimdiden teşekkür eder, bu hayırlı projenin duyurulması için desteklerinizi bekliyoruz...

TR71 0001 0000 5000 0018 686842 (TÜRKİYE KIZILAY DERNEĞİ) Ziraat Bankası hesabı. "Gerede Eğitim Pınarı Projesi" yardım hesabıdır.

25.04.2022 4153

25-04-2022